November Superdeals

Wilt u een zichtbaar jongere huid met kerst?

Rimpels, lijntjes huidverslapping en pigmentvlekken beu? Huidverbetering en huidverjonging in 6 weken? Het lijkt een sprookje maar het kan! Een combi kuur met onze huidverbeterende en huidverjongende apparatuur geeft een verbluffend resultaat en dat in 6 weken tijd!

Daarom in NOVEMBER een SUPERDEAL voor u:

Een kuur met meso en nuovapelle onze unieke huidverjongende/huidverbeterende apparaten. 3 behandelingen met meso Infusion (mesotherapie) en 3 behandelingen met Nuovapelle (soft laser/ radiofrequentie). Deze 2 apparaten zetten de huid aan tot werken een soort work-out voor de huid.

De collagene en elastine vezels worden diep in de huid geactiveerd voor stevigheid en vermindering van rimpels/ lijntjes. Het vochtgehalte in de huid word geoptimaliseerd dit zorgt voor veerkracht in de huid en ook daardoor minder droogtelijntjes. Creme en serums worden beter opgenomen door verdunning van de hoornlaag en kunnen zo beter inwerken op de huid. Grauwe sluier op de huid verdwijnt. Ook pigmentvlekken worden zichtbaar minder door beter doorbloeding van de huid. Uw huidskleur verfrist.

Genoeg redenen om deze superdeal te boeken:
ALLEEN IN NOVEMBER KUUR 6 BEHANDELINGEN MESO/NUOVAPELLE

6 BEHANDELINGEN HALEN EN MAAR 5 BETALEN

VAN €795.00 VOOR €670,00 (uw voordeel is €125.00)

Mag ook in 2 termijnen betaald worden (€335.00 per keer)

BOEK NU DEZE DEAL IS EENMALIG! EN IS ALLEEN IN NOVEMBER TE BOEKEN

Comments are closed.