December Deals

December Deals: Stralende ogen

Upgrade je behandeling met een oogbehandeling van Murad. In december krijgt u deze oogbehandeling voor €17.50 ipv. €28,00. De oogbehandeling bevat een massage rondom de ogen en een speciaal liftend oogmasker.

Wilt u een extra luxe oogbehandeling? Met onze Meso Infusion geven we een oogbehandeling in de maand december van €69,00 voor €50.00! Deze 20 minuten durende extra oogbehandeling geeft een direct liftend resultaat. Deze behandeling is ook te boeken in combinatie met epileren en wimpers en/of wenkbrauwen verven. Deze oogbehandeling kost dan €79,00!  Duur van de behandeling is hierdoor 45 minuten.

Om uw ogen extra te verzorgen met een oogcreme, oogserum of oogmasker voor thuis geven we in de maand december 15% korting op alle oogproducten!!

December Deals oogbehandelingen

Wimperextentions Goes

Stralend wakker worden? Laat bij ons uw MISENCIL wimperextentions zetten of bijvullen. Dankzij deze wimperextentions krijgt u een onweerstaanbare oogopslag tijdens de feestdagen. Het scheelt u een hoop tijd tijdens het klaarmaken en u heeft er lang plezier van!

Een nieuwe set wimperextentions laten zetten tijdens de December Deals kost €89,00. Uw wimperextentions bijvullen na 3 weken kost €35.00 en na 4 weken €45.00.

Wimperextentions Goes

Gelnagels

Hoe fijn zou het zijn om voor een lange periode mooi verzorgde nagels te hebben? Het zelf lakken kost vaak veel tijd en na enkele dagen moet het opnieuw gedaan worden. Met gellak heeft u drie weken lang mooi gelakte nagels. Laat bij Salon Jeanette uw nagels lakken met gelnagellak. We hebben vele kleuren in onze collectie, dus voor ieder wat wils.

Gelnagellak deal: €22,50 i.p.v. €28,00!

Gelnagels Goes

Save the date 27, 28 & 29 december: Houdt uw mail in de gaten. Er komt aan het eind van de maand een spectaculaire eindejaarsactie!

 

Comments are closed.