Over Salon Jeanette

salon 5

Salon Jeanette Goes: Wie zijn wij?

Mijn naam is Jeanette Koeman-Hoveijn en ik heb sinds 1991 mijn diploma schoonheidsspecialiste. Na een aantal jaren te hebben gewerkt in een parfumerie met schoonheidssalon ben ik in 1999 mijn eigen schoonheidssalon Salon Jeanette gestart. Na 17 jaar aan huis te hebben gewerkt, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. In oktober 2016 opende ik mijn salon in Goes boven Kapsalon Studio Looks aan de Koningstraat. Door de jaren heen probeer ik om steeds weer vernieuwende behandelingen aan te bieden om een prachtige huid te realiseren.

Behandelingen Salon Jeanette Goes

Jaarlijks woon ik vele cursussen en nascholingen bij om de nieuwste behandelmethodes aan te bieden in mijn salon. Zo heb ik me gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Specialisaties zoals bindweefselmassage en shiatsu massage heb ik in mijn bezit. Bindweefselmassage is een techniek waarbij het onderhuidsbindweefsel losgemaakt wordt, wat zorgt voor verlichting bij bindweefselspanning. Sinds 2010 werk ik met apparatuur om resultaten sneller te verkrijgen en om werkstoffen dieper de huid in te sluizen voor nog mooiere resultaten. Met onze apparatuur mesotherapie en soft laser/radiofrequentie (Nuovapelle) krijg je snel zichtbare huidverbetering en huidverjonging. Ook microneedling (Genosys) is een dieptebehandeling voor snellere huidverbetering. Een combinatie van deze behandelingen geeft een verbluffend resultaat!

Salon Jeanette staat voor huidverbetering op topniveau. We werken met de merken Murad, La Colline en Skeyndor. Deze merken zorgen voor een verbetering van de huid op korte termijn en kunnen ook mooi in combinatie met de apparatuur en specifieke huid verjongende massages. Om de huid van binnenuit mooier te maken bieden we een groot assortiment supplementen aan. In 2015 volgde ik een opleiding orthomoleculaire voedingsleer om u te adviseren welke voeding en supplementen uw huid kunnen verbeteren van binnenuit. Deze opleiding heb ik in 2016 nog uitgebreid met de cursus orthomoleculaire huidspecialist.

Ook op gebied van huidverfraaiing bent u bij ons op het goede adres. We bieden permanente make-up aan volgens de methode van Nouveau Contour micro pigmentatie. We zetten met een uiterste precisie een eyeliner, liplijn, geschaduwde wenkbrauwen of hairstoke wenkbrauwen. Om deze technieken optimaal te houden, volgen we jaarlijks nascholing om zo de nieuwste technieken toe te kunnen passen.

Het team van Salon Jeanette

In de salon wordt met meerdere mensen samengewerkt. Lydia Sinke werkt als pedicure en is een aantal dagen per week aanwezig. Zij zal ook de wimper extentions en gelnagels verzorgen. Ook bieden wij lichaamsbehandelingen zoals Hot Stone massages, lichaampakkingen en deelmassages. Daarnaast hebben wij een masseur welke een aantal dagen in de maand massages geeft op holistische wijze.

Salon Jeanette staat voor huidverbetering op hoog niveau voor uw totale lichaam. Op alle gebieden van beauty kunnen wij u van dienst zijn. Wij helpen u door de juiste behandelingen en producten een stralende en jonge huid te realiseren. Kom langs en wij voorzien u van een passend huid advies.

Tot ziens in Salon Jeanette Goes,

Jeanette Koeman-Hoveijn en medewerkers.