Over ons

salon 5

Wie zijn wij?

Mijn naam is Jeanette Koeman-Hoveijn en ik heb sinds 1991 mijn diploma schoonheidsspecialiste. Na een aantal jaren te hebben gewerkt in een parfumerie met schoonheidssalon ben ik in 1999 mijn eigen schoonheidssalon SALON JEANETTE  gestart in de polder tussen Wolphaartsdijk en Lewedorp. Na 17 jaar aan huis te hebben gewerkt vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben daarom in oktober 2016 met mijn salon verhuisd naar Goes (Zeeland). De salon bevindt zich nu boven kapsalon Studio Looks in het centrum aan de Koningstraat.  In de afgelopen jaren heb ik geprobeerd om steeds weer vernieuwende behandelingen aan te bieden om een prachtige huid te realiseren.

Jaarlijks woon ik vele cursussen en nascholingen bij om de nieuwste behandelmethodes aan te bieden in mijn salon. Zo heb ik me gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Specialisaties zoals bindweefselmassage en shiatsu massage heb ik in mijn bezit. Bindweefselmassage is een techniek waarbij het onderhuidsbindweefsel losgemaakt wordt. Dit zorgt voor verlichting bij bindweefselspanning. Sinds 2010 werk ik met apparatuur om resultaten sneller te verkrijgen en om werkstoffen dieper de huid in te sluizen voor nog mooiere resultaten. Met onze apparatuur mesotherapie (Mesosience) en soft laser/radiofrequentie (Nuovapelle) krijg je snel zichtbare huidverbetering en huidverjonging. Ook microneedling ( Genosys)  is een diepte behandeling voor snellere huidverbetering. Een combinatie van deze behandelingen geeft een verbluffend resultaat.

Mijn schoonheidssalon staat voor huidverbetering op topniveau. We werken met de merken Murad, La Colline en Skeyndor. Deze merken zorgen voor een verbetering van de huid op korte termijn en kunnen ook mooi in combinatie met de apparatuur en specifieke huid verjongende massages zoals bindweefselmassage en shiatsu. We bieden kuren voor een snelle huidverbetering en huidverjonging, en stellen samen met u na een uitgebreide intake een behandelplan op om een snel en zichtbaar resultaat te realiseren. Om de huid mooier te maken van binnenuit bieden we een groot assortiment supplementen aan. In 2015 volgde ik een opleiding orthomoleculaire voedingsleer om u te adviseren welke voeding en supplementen uw huid kunnen verbeteren van binnenuit. Deze opleiding heb ik in 2016 nog uitgebreid met de cursus orthomoleculaire huidspecialist.

Ook op gebied van huidverfraaiing bent u bij ons op het goede adres. We bieden permanente make-up aan volgens de methode van Nouveau Contour micro pigmentatie. We zetten met een uiterste precisie een eyeliner, liplijn, geschaduwde wenkbrauwen of hairstoke wenkbrauwen. Om deze technieken optimaal te houden volgen we jaarlijks nascholing om zo de nieuwste technieken toe te kunnen passen.

In de salon wordt met meerdere mensen samengewerkt. Zo hebben we Lydia Sinke die pedicure is en een aantal dagen in de week in onze salon werkt. Zij gaat ook wimper extensions en gelnagels doen in onze salon.  Ook hebben we een masseur die een aantal dagen in de maand massages geeft op holistische wijze. Wij geven zelf ook lichaamsbehandelingen zoals: Hot Stone massage, lichaam pakkingen en deelmassages. Wij werken met verschillende studentes die op de opleiding voor schoonheidsspecialiste zitten zij doen ervaring op in het vak bij ons in de schoonheidssalon.

Salon Jeanette staat voor HUIDVERBETERING OP TOP NIVEAU voor uw totale lichaam. U ziet hoe veelzijdig wij zijn. En op alle gebied van beauty kunnen wij u van dienst zijn. Wij helpen u door de juiste behandelingen en producten een stralende en jonge huid te realiseren. Kom langs en wij voorzien u van een passend huid advies.

Tot ziens in Goes.

Jeanette Koeman-Hoveijn en medewerkers.

Onze tips!

1.

Gespecialiseerde behandelingen

behandelingen voor huidverbetering met onze kwalitatief hoogstaande producten.
2.

Behandeling voor huidproblemen

als acne, droogte, pigmentvlekken of gevoelige huid.
3.

Permanente make-up.

met micropigmentatie wat 3 tot 5 jaar blijft zitten, een prachtige natuurlijke uitstraling!
4.

Huidmassages.

o.a. bindweefselmassage, shiatsu (drukpuntmassage) en klassieke massages.

NIEUW!!

massage Zeeland - bindweefselmassage