La Colline Producten

La Colline Producten – Cellulaire anti-ageing expertise

La Colline is een huidverbeteringsmerk uit Zwitserland en wordt dan ook met uiterste perfectie geproduceerd. Met het ouder worden, beschadigen de cellen in de huid. Schadelijke stoffen van buitenaf zoals UV stralen, stress, voeding en andere factoren ontregelen de biologische klok van de cellen. In de strijd tegen deze huidveroudering hebben de  La Colline cellular research laboratoria een krachtige combinatie van technologische producten en geavanceerde ingrediënten ontwikkeld. La Colline producten bevatten het CMA (Cell Metabolism Activation) complex. Dit complex vult de energie en zuurstofreserves van de cel weer aan zodat hun vitale functies worden geoptimaliseerd.

In alle La Colline producten zit het CMA complex. In alle aspecten van de huidverzorging geven de la Colline producten binnen 54 dagen een zichtbare huidverbetering. Voor iedere speciale behoefte en ieder huidtype heeft La Colline huidverzorging een anti-ageing antwoord.Het CMA complex revitaliseerd de teint en stimuleerd het celvernieuwingsproces. De huid lijkt jeugdiger en daardoor zachter, voller en steviger. De teint glanst met een jeugdige schoonheid.

Bij Salon Jeanette hebben wij met La Colline ervaring en de resultaten om de werking aan te tonen. Naast La Colline bieden wij ook vele andere diensten voor het verjongen van de huid en het verzorgen van uw uiterlijk. Maak een afspraak en zie hoe ook uw huid zichtbaar kan verjongen met La Colline en onze verdere diensten.

Comments are closed.