Murad online bestellen

Bij ons kunt u de producten van het Amerikaanse merk Murad online bestellen, voordelig en snel. Neem hiervoor een kijke je in onze webshop. Murad is bekend doordat het huidverbetering bereikt doormiddel van het herstellend vermogen van de huid zelf. Hierdoor ondersteund Murad uw huid om te stralen elke dag!

Murad online bestellen?

Murad is een merk afkomstig uit L.A. Amerika en ontwikkeld door de bekende dermatoloog Dr. Howard  Murad. Murad heeft producten ontwikkeld voor zijn eigen patiénten om huidproblemen te behandelen en op te lossen. De filosophie van Murad gaat verder dan de normale huidverzorging. Murad bekijkt de huid ook van binnen uit en  wij als specialisten die werken met de MURAD METHOD geven u een uitgebreid huid advies, lifestyle en voedingsadvies om zo een optimale huidverbetering te creëren. Bij ons kunt u producten van Murad bestellen.

De Murad Methode

Door de uitgebreide intake die we uitvoeren in de salon krijgen we een beeld wat u wilt met uw huid. Zo kunnen we een optimaal en persoonlijk huidadvies aan u geven voor behandeling in de salon. En geven we u een advies voor producten die u thuis kan gebruiken om de salonbehandeling te ondersteunen. Door deze methode is Murad uniek in z’n soort en kunnen we u verschillende huidverbeterende behandelingen aan bieden. Voor iedereen is er een behandeling op maat en wordt elk huidprobleem op de juiste wijze behandeld. U geeft aan wat u wilt en samen maken we een behandelplan voor een periode van 3 of 6  maanden.

Murad concept bevat een 3-stappen huidverzorgingssysteem. Welk huidtype of huidprobleem je ook hebt, de weg naar een gezonde huid is net zo simpel als tot 3 tellen!

  • Stap1: reinigen, tonifiëren. Reinig je gezicht 2x per dag om vuil, make-up, dode huidcellen en opgehoopt talg te verwijderen. Gebruik een toner om de Ph waarde van de huid te herstellen. Gebruik 2x per week een exfoliant (scrub) als dieptereiniging.
  • Stap 2: behandelen/herstellen. Deze stap is de belangrijkste in het huidverzorgings ritueel. In deze stap gebruik je een serum om de huid te verbeteren en te herstellen. En twee keer per week een masker voor extra verzorging/verbeterering.
  • Stap 3: hydrateren/beschermen. Breng in deze stap een moisturizer aan om het vochtniveau en de voedingsstoffen in de huid aan te vullen. Gebruik elke dag een bescherming tegen de zon ongeacht de activitiet en weersomstandigheden van die dag.

De Murad skincare producten zijn te vinden bij ons online in de webshop.

Comments are closed.