Skeyndor Producten

Ons Spaanse merk Skeyndor betekent ‘gouden’ huid. Het heeft een scala aan producten en is voor elk huidtype geschikt. De basis producten zijn hoofdzakelijk vochtherstellend en geschikt voor alle huidtypes zonder huidproblemen. Zodar de huid een vochtgebrek of pigmentproblemen heeft adviseren we de Powerlijnen van Skeyndor. Deze specifiek op een huidprobleem afgestemde huidverzorging geven de huid een energie boost. Met een snel resultaat. Powerlijnen zijn er voor:

  • vochtherstel Power Hyaluronic
  • pigmentvlekken, ongelijkmatige huidskleur, vale huid Power C
  • tegen huidveroudering de Power Retinol.

De huid met huidproblemen (acne) adviseren we onze toplijn Murad. Alleen deze lijn geeft huidverbetering op de acnehuid voor alle leeftijden.
Voor de ouder wordende huid vanaf 30 jaar  is er de Naturel Defence lijn. Deze lijn bevat naast goede vochtherstellende ingrediënten een anti-verouderings ingrediënt voor beginnende huidveroudering. Zodra er lijntjes en rimpeltjes zichtbaar worden adviseren we Global lift lijn of Eternal.  Deze lijnen werkt wat intensiever op huidveroudering. Deze lijnen worden in de behandeling gecombineerd met meso infusion voor nog betere resultaten. Als TOP lijn is sinds kort de Timeless Prodigy geïntroduceerd. Deze Top lijn van Skeyndor bevat alle ingrediënten die verstevigend en liftend werken op de huid. Tevens stimuleerd Timeless Prodigy de cel vernieuwing van de huid. De salon behandeling met bindweefsel massage en de producten voor thuis geven een prachtige huidverbetering en huidverjonging.
Voor de gevoelige huid is er de Aquatherm lijn deze extra zachte lijn kalmeert  de huid en geeft een zacht en beschermend gevoel aan de huid.

Skeyndor gezichtsbehandeling vanaf €75,00

Voor de heren is er een speciale mannenlijn Skeyndor Man met een specifieke mannelijke geur. De producten zijn aangepast op de mannenhuid en deze lijn bevat ook scheerproducten en een aftershave balsem. Ook voor heren hebben we een speciale mannenbehandeling met deze Skeyndor Man producten. Behandeling duurt 60 minuten en kost €75,00.

Comments are closed.