Acne behandeling

Acne behandeling Goes

Last van jeugdpuistjes, mee-eters of blijvende acne? Bij Salon Jeanette in Goes kunt u terecht voor de specialistische acne behandelingen. Dankzij de acne behandeling komt u eindelijk van uw acne af!

Acne komt voor bij 85% van de jongeren tussen 12 en 24 jaar. Daarmee is acne een van de meest voorkomende huidproblemen. Er zijn verschillende vormen van acne die in ernst van elkaar verschillen. Acne is tot op zekere hoogte heel goed te behandelen door onze gespecialiseerde schoonheidsspecialistes.

Oorzaak van acne

Acne is een multifactoriële aandoening van de talgkliet/haarfollikel. Ongeveer 85% van de jongeren tussen 12 en 24 jaar hebben in meer of mindere mate last van acne. Bij vrouwen komt acne op latere leeftijd (tussen 25 en 40 jaar) meer voor dan bij mannen. Hormonen spelen een grote rol bij het ontstaan van acne. Andere oorzaken kunnen zijn bacteriële invloeden, infecties en schimmels. Beïnvloedende factoren bij acne zijn het klimaat, een verstoorde darmflora, vitaminetekort, erfelijkheid, medicijnen en voeding. Ook stress in een belangrijke factor die acne kan verergeren.

Oplossing voor acne

Om de acne te behandelen werken we met het doktersmerk MURAD. Deze producten pakken de oorzaak van de acne aan en geven zo een snel resultaat. De acnelijn van MURAD bevat ontstekingsremmers een gepatenteerd ingrediënt wat de ontstekingen in de huid snel verminderd. Ook behandelen we de huid met speciale peelingen tijdens de behandeling. Deze zorgen voor een goede reiniging van de huid en zo een glad en mooi resultaat.

Alvorens we beginnen met behandelen maken we tijd voor een uitgebreide intake. Om zo de oorzaak van de acne te achterhalen. Ook geven we een uitgebreid voedingsadvies en adviseren we ondersteunende supplementen om de huid te verbeteren. Als we een acnekuur starten is het belangrijk dat de cliënt onze adviezen opvolgt.  Alleen dan kunnen we samen tot een verbetering van de huid komen.

PUISTJES/ACNE SPREEKUUR

Elke vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.30 houden we een puistjes/acne spreekuur. Je bent welkom om  langs te komen voor een advies voor uw acneprobleem bij Salon Jeanette. Wij geven adviezen voor behandelingen, producten en voedingstips voor jouw huidprobleem. Zeker voor pubers met acne is dit een lage drempel om kennis te maken met de mogelijkheden om acne te behandelen. Graag zien we jou verschijnen om samen een snelle oplossing te vinden voor je lastige huidprobleem.

Voor vragen over de mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Comments are closed.