Huidverbetering

Huidverbetering Goes

Door middel van een intakegesprek kijken wij graag samen met u naar uw huid en de gewenste resultaten. Vanuit daar kijken wij naar de beste behandelingen op gebied van huidverbetering. Wij leggen u graag wat meer uit over onze behandelingen om de huid te verbeteren.

Murad Methode

Murad is een merk afkomstig uit Los Angeles en is ontwikkeld door de bekende dermatoloog Dr. Howard Murad. Murad heeft producten ontwikkeld voor zijn eigen patiënten om huidproblemen te behandelen en op te lossen. De filosofie van Murad gaat verder dan de normale huidverzorging. Hij bekijkt de huid ook van binnen uit.

Door de uitgebreide intake die we uitvoeren in de salon krijgen we een beeld van uw wensen. Zo kunnen we een optimaal en persoonlijk huidadvies aan u geven voor behandeling in de salon. Ook geven we u een advies voor producten die u thuis kunt gebruiken om de salonbehandeling te ondersteunen. Door deze methode is Murad uniek in zijn soort en kunnen we u verschillende huidverbeterende behandelingen aanbieden. Voor iedereen is er een behandeling op maat en elk huidprobleem wordt op de juiste wijze behandeld. Samen maken we een behandelplan voor een periode van 3 of 6 maanden.

Duur behandeling vanaf 45 minuten. Prijs v.a. €65,00

 

La Colline

La Colline is een Zwitsers merk huidverbetering op cel therapiebasis. La Colline werkt dieper in de huid dan andere huidverzorgingsmerken. Omdat La Colline de huid terugzet in haar natuurlijk functioneren, kunnen we een zichtbare huidverbetering waarnemen in 54 dagen tijd.

De energiefunctie van de huidcel verbetert, waardoor de huid optimaal gaat functioneren en daardoor verjongt. Alle producten bevatten het CMAge complex met unieke celvernieuwende ingrediënten. De behandeling wordt gecombineerd met een bindweefselmassage, waardoor de huid optimaal wordt gestimuleerd. De La Colline behandeling staat voor anti-ageing op topniveau met een unieke wellnesservaring.

Duur behandeling 60 minuten. Prijs v.a. € 85.00

 

Skeyndor

Met ons Spaanse merk Skeyndor werken we al 18 jaar aan een verbetering van de huid met goede resultaten. Skeyndor is in de loop der jaren gemoderniseerd en biedt naast standaard vochtherstellende behandelingen een breed assortiment huidverbeterende behandelingen. De Skeyndor behandelingen kunnen intensiever worden gemaakt door onze meso infusion, wat ervoor zorgt dat de werkzame stoffen tot diep in de huid opgenomen kunnen worden.

Duur behandeling vanaf 60 minuten. Prijs v.a  €75.00

Comments are closed.