Huidverjonging

Anti-rimpelbehandeling Goes

Nuovapelle

Bij Nuovapelle maken we gebruik van een unieke combinatie van een softlaser met bipolaire radiofrequentie om huidverjonging te realiseren. Hierdoor worden de diepere huidlagen gestimuleerd om de aanmaak van collageen en elastine te bevorderen. De huid word steviger, gladder en ook de huidtint word verhelderd. Deze methode is zeer effectief in het bestrijden van alle tekenen van huidveroudering door leeftijd en zonlicht.

Duur behandeling 75 minuten. Prijs € 145.00

Salon Jeanette heeft deze unieke en betaalbare techniek voor huidverjonging als enige in Zuid Nederland! Zonder botox en inspuiting een jongere huid.

Genosys

Dit is een microneedling behandeling waarbij kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt om werkstoffen dieper in te laten dringen. De bovenste lagen van de huid worden doorboort. De werkstoffen komen hierdoor direct op de plaats waar ze nodig zijn zonder hun werking te verliezen. Micro needling stimuleert het natuurlijke genezingsproces van de huid waardoor collageen en elastine extra worden aangemaakt. Deze behandeling is geschikt voor littekens, hyperpigmentatie, lijntjes en rimpels.

Duur behandeling 60 minuten. Prijs €125.00

Meso Infusion

Mesotherapie is een doeltreffende anti-aging methode die in kuurverband wordt toegepast. Hierbij worden o.a. vitaminen en mineralen, maar ook andere krachtig werkstoffen van plantaardige oorsprong ingesluisd.

De No Needle Mesotherapie is een revolutionaire technologie. Via de poriën en haarwortelkanalen kunnen werkstoffen via de opperhuid in de diepere huidlagen penetreren. Tegelijkertijd zal de electroporatie de huidcellen openen, waardoor de ingrediënten rechtstreeks tot in de celkernen kunnen doordringen. De naaldloze mesotherapie is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van huidveroudering, huidverslapping, plaatselijk vetverwijdering en cellulitis. Na enkele behandelingen wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en krijgt een frisse, gezonde en vooral zeer heldere teint. Diepe rimpels vervagen, littekens worden minder zichtbaar en de huid krijgt een jeugdige en vitale uitstraling.

Salon Jeanette biedt u verschillende Meso-Infusion behandelingen aan:

  • Mesofiller tegen fijne lijntjes en verslapping
  • Mesolift tegen diepere lijnen en verslapping
  • Mesobright voor het verhelderen van een doffe teint en vale grauwe huid
  • Mesoslim voor body: afslankend en tegen cellulite
  • Mesofirmness voor body: tegen verslapping en striae

Duur behandeling 60 minuten. Prijs gezicht €125.00. Prijs lichaam v.a. €75,00

Een combinatie van deze drie behandelingen geeft een zichtbare huidverjonging op korte termijn. Maak gebruik van een gratis intake voor een behandelplan op maat in de salon en voor thuis.

Huidverjonging Zeeland

Comments are closed.