Permanente make-up (PMU)

Permanente make-up Zeeland

Wat is permanente make-up?

Met permanente make-up (PMU) brengen we eyeliner, de liplijn of wenkbrauwen permanent aan. Wanneer u ‘s morgens uit bed stapt, zit uw make-up al perfect. Dit zal u ongemerkt een hoop tijd besparen! Zelfs wanneer u alle gewone make-up verwijderd hebt, is uw gezicht nog steeds sprekend.

Salon Jeanette gebruikt voor permanente make-up de micropigmentatie methode van Nouveau Contour. Om met uiterste precisie de PMU aan te brengen. Daarmee krijgt u een prachtige natuurlijke uitstraling.

Mogelijkheden voor permanente make-up:

  • Wenkbrauwen: natuurlijk ingevulde wenkbrauwen of natuurlijke hairstrokes 3D techniek.
  • Eyeliner: een subtiele, dunne lijn of dikke advanced eyeliner (eventueel wing).
  • Liplijn: verfijnde, natuurlijke lijn voor strakker contour

Permanente make-up techniek van Salon Jeanette

Bij permanente make-up brengen we met een ultradunne naald een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof aan op de huid. Om dat nauwkeurig te kunnen doen, is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een vereiste. De specialiste Jeanette heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. Regelmatig volgt zij bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en om de huidige technieken te verfijnen.

We zijn GGD-gekeurd en voldoen aan alle hygiëne-eisen op het gebied van aanbrengen van permanente pigmenten. We starten pas met het aanbrengen van de permanente make-up na een uitgebreide intake. Na de zorgvuldig uitgekozen kleur worden de pigmenten aangebracht in de huid. Na 5 tot 6 weken herhalen we de behandeling, waarna de make-up drie tot vijf jaar blijft zitten. De prijzen zijn inclusief nabehandeling na 6 weken. Nabehandeling moet worden gedaan binnen 8 weken, omdat wij de houdbaarheid van de PMU anders niet kunnen garanderen.

Permanente make-up bij chemotherapie

Kanker is een vreselijke ziekte. Gelukkig is de medische wereld tegenwoordig steeds meer succesvol bij het behandelen van kanker. Vaak na een (lange) behandelperiode zijn mensen vanzelfsprekend blij dat het achter de rug is. Maar wat nu als al je haar uit is gevallen door medicatie en chemotherapie? Ook dan is permanente make up de oplossing. Zowel voor het starten met de chemotherapie alsmede erna kan permanente make up worden toegepast. Indien u tijdens de kuur permanente make- up laat zetten dient u dit wel eerst te overleggen met uw behandelend arts.

Mijn ervaring is, dat mensen erg dankbaar zijn dat ze tijdens of voor deze moeilijke periode permanente wenkbrauwen en of eyeliner hebben laten zetten omdat het dan ook bijna niet opvalt als de eigen haartjes uitvallen en zo toch je mooie krachtige uitstraling.

Op haar eigen manier draagt permanente make-up zo bij aan een meer draaglijke periode.

Heeft u door chemotherapie of alopecia areata – geen wenkbrauwen en wimpers ?

Prijzen PMU v.a. €165,00. Voor specifieke prijzen per onderdeel: zie onze prijslijst.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van permanente make-up? We vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op via telefoon: 06-30692097 of info@salonjeanette.nl.

Comments are closed.