Huidverbetering

Huidverbeterende behandelingen Goes

Murad is een merk afkomstig uit L.A. Amerika en ontwikkeld door de bekende dermatoloog Dr. Howard  Murad. Murad heeft producten ontwikkeld voor zijn eigen patiénten om huidproblemen te behandelen en op te lossen. De filosofie van Murad gaat verder dan de normale huidverzorging. Murad bekijkt de huid ook van binnen uit en  wij als specialisten die werken met de MURAD METHOD geven u een uitgebreid huid advies, lifestyle en voedingsadvies om zo een optimale huidverbetering te creëren.

Murad Methode:

Door de uitgebreide intake die we uitvoeren in de salon krijgen we een beeld van wat u wilt met uw huid. Zo kunnen we een optimaal en persoonlijk huidadvies aan u geven voor behandeling in de salon. Ook geven we u een advies voor producten die u thuis kan gebruiken om de salonbehandeling te ondersteunen. Door deze methode is Murad uniek in z’n soort en kunnen we u verschillende huidverbeterende behandelingen aan bieden. Voor iedereen is er een behandeling op maat en  elk huidprobleem wordt op de juiste wijze behandeld. U geeft aan wat u wilt en samen maken we een behandelplan voor een periode van 3 of 6  maanden.

Duur behandeling  vanaf  45 minuten. Prijs v.a. €65,00

La Colline

La Colline is een Zwitsers merk huidverbetering op cel therapiebasis. La Colline werkt dieper in de huid dan alle andere huidverzorgingsmerken. Omdat La Colline de huid terug zet in z’n natuurlijk functioneren kunnen we een zichtbare huidverbetering waarnemen in 54 dagen tijd. De celtherapie methode van La Colline is uniek in z’n soort en zet de huid aan het werk. De energie functie van de huidcel verbeterd waardoor de huid optimaal gaat functioneren en daardoor verjongt. Het CMAge complex met unieke cel vernieuwende ingrediënten zit in alle producten van la Colline. De behandeling in de salon wordt gecombineerd met de unieke La Colline bindweefselmassage waardoor de huid optimaal wordt gestimuleerd. Vanaf de reiniging van het gezicht tot de dagcreme die als laatste op de huid wordt aangebracht alles bevat het CMAge complex wat een super anti-ageing effect geeft! De La Colline behandeling staat voor anti-ageing op top niveau met een unieke welnesservaring.

Duur behandeling 60 minuten. Prijs v.a. € 85.00

Skeyndor

Met ons Spaanse merk Skeyndor werken we al 18 jaar aan een verbetering van de huid met prima resultaten. Skeyndor is in de loop der jaren gemoderniseerd en biedt naast standaard vochtherstellende behandelingen een breed assortiment huid verbeterende behandelingen. De Skeyndor behandelingen kunnen intensiever worden gemaakt door onze meso infusion. Waardoor de werkstoffen in de behandeling dieper de huid in worden gesluisd. Met Skeyndor heeft u een  behandeling van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Van vochtherstellende tot anti-ageing behandeling.  Een no-nonsens merk wat goede kwaliteitsproducten biedt in de salon maar zeker ook voor thuis.

Duur behandeling vanaf 60 minuten.  Prijs v.a  €75.00

Comments are closed.