Huidverjonging

Radiofrequentie gezichtsbehandeling

Huidverjonging Zeeland: Nuovapelle; een unieke combinatie van een softlaser met radiofrequentie, hierdoor worden de diepere huidlagen gestimuleerd om de aanmaak van collageen en elastine te bevorderen. De huid word steviger en gladder en ook de huidtint word verhelderd.

Salon Jeanette heeft deze unieke en betaalbare verjongingstechniek als enige in Zuid Nederland! Zonder botox en inspuiting een jongere huid. Het kan met NUOVAPELLE!

Genosys is een microneedling behandeling waarbij kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt om werkstoffen dieper in te laten dringen. De werkstoffen komen direct op de plaats waar ze nodig zijn, hierna ontstaat een genezingsproces van de huid wat een extra aanmaak van collageen en elastine bevorderd. Deze behandeling is geschikt voor littekens, hyper pigmentatie, lijntjes, rimpels werkt liftend.

Meso Infusion;  Mesotherapie is een doeltreffende anti-aging methode die in kuurverband wordt toegepast. Hierbij worden onder andere vitaminen en mineralen, maar ook andere krachtig verjongende werkstoffen van plantaardige oorsprong ingesluisd.
De No Needle Mesotherapie van Skeyndor is een revolutionaire technologie. Deze maakt het mogelijk, om de actieve ingrediënten door de huid te sluizen en in de cellen te brengen, zonder hier naalden voor te gebruiken. Hierdoor is er een doeltreffende penetratie van werkstoffen mogelijk die  volledig pijnloos is en die tegelijkertijd tot 400% meer efficiëntie aantoont. Meso- Infusion werkt verjongend op lijntjes en rimpels, verhelderend op pigment, verstevigt contouren.

HUIDVERJONGINGS KUUR: Een combinatie van deze 3 behandelingen geeft een zichtbare huidverjonging op  korte termijn.

Gratis intake met advies voor een behandelplan in de salon en voor thuis geheel op maat voor u gemaakt.   Bel nu: 06-30692097

De  Nuovapelle

Dit regenereert en verjongt de huid, ongeacht of de huidveroudering van binnenuit of buitenaf ontstaat. De Nuovapelle is zeer effectief in het bestrijden van alle tekenen van veroudering door leeftijd en licht. De behandeling geeft direct een zichtbaar resultaat en op termijn zorgt het voor een structurele huidverbetering. Het apparaat werkt op basis van twee technieken: soft laser en bipolaire radiofrequentie. De Nuovapelle softlaser regenereert en verstevigt de huid terwijl de Nuovapelle bipolaire radiofrequentie de huid verjongt. De combinatie van deze twee technologieën geeft een buitengewoon effect dat niet bereikt kan worden door de technologieën los van elkaar te gebruiken.

Duur behandeling 75 minuten. Prijs € 145.00

Image00006

 

De Meso –Infusion ; mesotherapie zonder naalden!

Het voornaamste doel van mesotherapie is om actieve werkstoffen onder de huid en binnen de cellen te transporteren. De huid vormt een natuurlijke barrière die waterafstotend is. Via de poriën en haarwortelkanalen kunnen werkstoffen echter via de opperhuid in de diepere huidlagen penetreren. Tegelijkertijd zal de electroporatie de huidcellen openen waardoor de ingrediënten rechtstreeks tot in de celkernen kunnen doordringen. Hierdoor kunnen cellen worden behandeld tot het onderhuids bindweefsel, welke onbereikbaar is voor de meeste cosmetische producten.
De naaldloze mesotherapie is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van huidveroudering, huidverslapping, plaatselijk vetverwijdering en cellulitis. Na enkele behandelingen wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en krijgt een frisse, gezonde en vooral zeer heldere teint. Diepe rimpels vervagen, littekens worden minder zichtbaar en de huid krijgt een jeugdige en vitale uitstraling.
Deze behandeling is ook geschikt voor jonge mensen om de huidveroudering nog wat langer buiten de deur te houden. Wij werken inmiddels 7 jaar met de meso van Skeyndor en hebben in kuur vorm prachtige resultaten gerealiseerd op het gezicht en ook op het lichaam.

Duur behandeling 60 minuten. Prijs gezicht €125.00. Prijs lichaam v.a. €75,00

Salon Jeanette biedt u verschillende Meso-Infusion behandelingen aan:

  • Mesofiller tegen fijne lijntjes en verslapping
  • Mesolift tegen diepere lijnen en verslapping
  • Mesobright voor het verhelderen van een doffe teint en vale grauwe huid
  • Mesoslim voor body: afslankend en tegen cellulite
  • Mesofirmness voor body: tegen verslapping en striae

Genosys, micro needling

Micro naaldjes doorboren de epidermis en dermis(bovenste lagen van de huid). Hierdoor ontstaan  microkanaaltjes in de huid. Dit zorgt voor en weg door de huid voor werkstoffen, waardoor deze werkstoffen zonder hun werking te verliezen op de juiste plaats in de huid terecht komen. Micro needling stimuleert het natuurlijke genezingsproces van de huid waardoor collageen en elastine extra worden aangemaakt. Dit geeft een versteviging van de huid en een herstel van oneffenheden zoals littekens op de huid. Diskneedling van Genosys is het meest innovatieve micro roller systeem op dit moment. De hele behandeling is gericht op verbetering en verjonging van de huid.

Duur behandeling 60 minuten. Prijs €125.00

Maak snel een afspraak of bel naar 06-30692097 voor meer informatie.

Comments are closed.